Firar mormor!

Firar mormor som fyller år idag! Hurrahurra
Ikväll ska jag va med bästa tjejorna,kraam!

Birsta träff igår!

I går runt 7 kom Stina till mig och då fixa jag mig lite fort sen åt vi korv och sen åkte vi till vi, nu får han äntligen kör sin mini bil! a,iallafall så var vi ön ett tag sen åkte vi till Birsta sen till willys sen till ön, och sen till Birsta igen, det var sjukt med folk där i går och det kom tre poliser där och osv. men vi hade i allafall grymt roligt, vi var ute och prata med lite folk men båda frös så mycket så vi satte oss i bilen igen, sen runt ett/halv två ungefär, ingenaning, så for vi till Stan för att äta strips & lyxshake, åh dra me va gott.

Sen kom Mattias & Jonas dit också (:

Men sen skulle Stina och jag åka mot Birsta igen och då var det två killar som åkte på en moppe enda från Stan te Birsta som vi åkte om flera ggr och vi dog at skratta för han som satt bak gjorde massa roliga tecken med händerna osv. men vi hade grymt kul i allafall och sen åkte vi till Birsta och dom också så då stod vi och prata med dom ett tag, då var det bara 2 bilar kvar, men vi åkte sen och dom där filuerna var bra nog kul iaf!

Sen åkte vi till ön och gick ut på bron i hamnen och fota lite och sen åkte vi upp och prata med Mattias och sen åkte i hem och sov på änggång, somna ju bilen nästan..

Idag vaknade jag halv tio av ingenanledning, kunnde inte somna om. Men stina sover en hon, och jag vill till Birsta idag och vi kan tar oss in dit sen nångång i dag om Stina vill..
Sen ska jag träna Legolas ikväll och sen får ja se vad jag ska göra!
Hare bra iallafall och att du hade en kung dag/och kväll i går, för de hade jag!





EN SEGER MED PONNYN IGÅR!

film kommer i mrn eller så.

Framridningen kändes helt okej och jag tänkte ringa hemma och strycka mig, för kännde mig sjuk ocg mådde illa, men sen somna jag en stund och efter det känndes det mkt bättre! och innan det hade jag pysslat om legolas länge länge och tvätta svansen så den var helt vit, tro jag gick in tre ggr för att hämta kok het vatten..knoppade gjorde jag också, osv. åch det var ju årets första tävling för oss igår, efter som jag klarade grönakortet för nå veckor tillbaks, .

Det är så mycket bra med just tävlingar, men lär känna jätte många kompisar med deras ponnysar och själva tävlingsnerverna och att man gjort ponnyn fin och packat länge och ställt för en hel dags tävling, det är det bästa som finns! sedan gör ju saken inte sämre om det går bra heller.. ;) men huvesaken man är nöjd själv!

Vilket inte jag känne att jag var när jag kom ut där ifrån, tyckte han var spänd och rädd för dommarna som satt bakom typ en baota stor låda med typ en mörkblå presening.. vi gjorde MASSOR med missar, han gjorde ett avbrott i galoppen, han skygga för dommarn lite, vi gjorde inte så nogranna ridvägar m.m, men ökningarna är jag mest nöjd med och uppridningen! känndes bra där.

Sen skrittar jag av honom ute och sen kommer mamma med protokollet och jag var säker på att jag skulle få typ 55 % eftersom dommaren är ganska hård..
Men vi kämpa i hop hela 63.42 %  i L:B1n . och årets första tävling för oss, inte dåligt tyker jag!
Och inte nog med det, vi tog även hem en seger, vilket jag inte kunnde fatta men min ponny han såg bra nöjd ut han på prisutdelningen, gulltotte min!

För prisutdelningen skritta jag ut med Josefin och hennes ponny Gurra, gullungar ni är bäst!
Vi vann ju rosetten & planketten då, och sen ett urgulligt länntäcke med en hoppande mulle på, åhw.
Och sen 3 tidingar samt lite godis till både han och mig, sen en stallbok och anmälningsavgiften tillbaks, inte dåligt de!
hah, jag bju på den där

Ute halva natten..,

Hej!  Igår kväll var jag med min bästavän jonas och vi skjusaa en massa folk till släda ankarsvik osv. Men efter alltskjussande åkte ja och jonas till birsta och var där med matilda och lite fler, sen hade mamma prata om att åka hem runt 3 från stan som
Jag hade upp fattat de, så jonas och jag vänta en timme och en till, en till osv. mobilen kom bara tillröstbrevlådan, ochvi åkte till sussu när kl var över 4..vi hade vare hem en gg innan de menvi åkte enda ut till norra igen, ådå var klockab halv 5, och mamma sover på soffan...åhh
Vi hade superrolig kväll i sig men ja somna i volvovärmen massor m ggr, och en gång hhoppa jag till och vart skit rädd!
Drömmde om att vi kråcka osv.
Ikväll ska jag vara med stiniakaninus men före det är de ju tävling':d

Birsta // 27/4

Slutade 12.20 i dag som vanligt, himmla sköna fredar vi har!
Så efter skolan satt jag mig i bibloteket med gulllydia och prata lite med henne, sen gick hon på lektion.
Så vid kvart i 2 kom Philip & Mattias och hämta mig och vi åkte runt i vi och åkte till nått ställe osv.
Sen slutade Jonas så han kom efter tio över 2 tiden, sen åkte jag & jonas hem till honom, satt i bilen och han skulle fixa med baslåderna efter va de nu va? knäppte lite bilder i solen med ny telefonen och oh den är ju jättebra! hihi
Sen skjussa Anton, Amanda till Jonas så sen åkte vi 3 till Birsta efter Jonas tankat osv. så kom för ett tag sedan hem, vi var där ena till runt halv 7 skulle jag tro, så snälla jonas skjussa hem mig till mamma och sen hoppa vi lite studsmatta och fyfan vad kung de va! och prata lite med ponnysarna och Melina!
På birsta fick jag med mig ett silverskal m glitter på & ett skydd till den på framsidan haha, och ett nagellack + en ny maskara och ridhanskar tills i mrn :))
Nu ska jag snart ut till Legomannen och packa,fixa,rida, osv.
Och sen i kväll ska jag åka med Jonas och då ska vi nog till Birsta IGEN.. men inte shoppa då ;)
Och va med alla andra som är ute, om jag nu hinner.. men hoppas
I morgon är det tävling och på kvällen bilträff inne i stan, så imrn kväll åker jag med gullstinis och är med jonas och amanda och anton och ALLA andra alnöfolk.
Jag skriver mer i kväll, hörs hej! ♥




Ledig till ONSDAG!

mhhhhåhhhh, till onsdag. grymt skönt!

Nu tagga vi tävling tills i morgon!

I morgon är det första tävlingen i år för mig och Legolas så nu idag ska vi bara rulla på lite mjukt pass och flytta lite, lite lätt galopp och ta fram massa konor, inte så han få träningverk sen ska jag försöka stretscha efter också, och tvätta hela svansen och lite på bakbena, knoppa och fixa och trixa!
I morgon vill jag bara att jag gör mitt bästa och inte alls ha sånna krav som jag brukar, därför att det är som sakt första tävlingen och jag tar det som en träningstävling att komma bort, lite nerver osv. men roligt de ska re bli!
Mer en hälften tävling från min klubb i min klass så jag hoppas nån av dom kommer på placering!
Nu sa jag fixa mig och efter skolan åker jag och Jonas till Birsta och jag ska handla nått skal och osv. till mobilen, hörs ikväll!

Födelsedagen igår!

Skola igår från 8.10 till 14.30 ungefär, åkte med Mattias och Fabin från stan och sen skulle Mattias skujssa hem mig då i en kurva smällde bilden så högt så jag trodde den skulle exdplodera så jag börja skrika och vart as rädd haha. men det var nånting som hade gått sönder under bilen med Jonis boxerade dom hem sedan och hoppa av hos pappa.
Sen hos pappa gjorde mamma och en tårta som var helt misslyckade men grymt god♥
Sen for vi och hämta upp kusinen med hennes pojkvän och sen till mormor, där åt vi en massa god mat och fick pengar och ny telefonen där och rosa  hörlurar och rosa nagelack mm. naaw, grymt!
Sen vid 7 hämta pappa mig och Leon och då åkte vi till farmor och farfar i njurunda och ännu mer god mat och tårta och hela paketet, av dom fick jag pengar och presenkort på birsta, tack så mkt och pappa pengar och sminkborttagning och en grymt bra hdkräm för huden så jag få fin hud till sommarn, tack så mkt!

Vid 9 halv 10 vet inte riktigt åkte vi hemåt och då var jag med Jonas en stund eller nån timme, vi åkte runt med Mattias och Fabbe Petter. Men sen vid halv 11 skjssa jonas hem mig och så hade han köpt en present också, lillgubben då.. presentkort på så jag kan pierca naven, fyfan lillasötgris. tack igen och igen och igen!

Hade en kanon födelsedag bara att det regna hela dagen och var grått typ men de var bra endå!
kramkram!

Träningen för Suss 1 timme . 25/4 - 2012

klockan 7 hade vi ride fram och nån minut över kom Sussi, från början av hela passet ville jag bara hoppa av och inte ha häst, ge upp helt. men så ställde vi fram lite konor och gjorde en bana som han därefte blev lite finare, och lyhördare! sen lite galopp osv. sen skulle vi träna på pogramet och det gick åh skogen med de! men iallafall efter att skritta runt i flera minuter och jag fick lunga ner mig så tog vi det igen och sen börja jag skratta för jag känns mig så tötnig som var så där suris </3
Sen träna vi ökningar, och galoppvolter osv. och det gick SKITBRA! om jag ska uttrycka mig så. så jag var förjävla nöjd med passet när jag gick hem, vilka ökningar ponnyn la till! och han var magisk på slutet, älsklis dumma ponni.
Sen masserade Sussi honom när vi kom hem och jag borsta honom jättelänge och pyssla på, mysmys!
Sen fixa i stallet och sen sa Godnatt, så nu har jag pluggat lite till nästa prov som är redan i mrn och jag har inte lagt nå mkt tid på de här provet alls, jag kommer göra mitt bästa iaf!
dagens prov gick skit, i allafall för min del, inte nöjd alls.. åh. men tror jag får godkänt iaf..
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova, OM 1 TIMME OCH 10 MINUTER ÄR JAG 15. DENI!
kram♥

Träning för Suss!

Ikväll klockan 7 blire dressyrträning för Suss, åh va roligt! skriver hur de gick i kväll!



// bild från i sommras

Duscha -

Nu ska jag duscha sen sova, godnatt!

ÅRET'S FÖRSTA TÄVLING FÖR OSS PÅ LÖRDAG!

på lörsdag tar vi och kör våran FÖRSTA tävling för i år.. åh vad roligt att äntligen komma ut på nya äventyr igen!
vi anmälda oss på L:B 1an och de känns bra, denna tävling kommer jag inte ha nå större krav utan att han sköter sig och är lungn på tävlingen som han alltid är men endå ;)
Så på lörsdag kommer trolitvis film och bilder, och så klart resultatet..

DRESSYRTÄVLING//.
Men de kommer mer om de på fredan, ha det kung hejdå! :)

Min kväll ^^

Färgade håret lite mörkare brun förut & utväxten sköönt. och pappa färgade först på mig också, jag dog haha han kunnde inte! men tack endå ..
Sen pluggade ja och dady sen kom jonis m min mobil taack och sen åt ja och sen plugga ja lite till, prov i morgon ..

ha inte mer att säga hörrss!

Träningen i dag 24/4

Idag red jag med Melina och Emelie, vi gick upp till paddocken och red dressyr allihop, mysigt de var jätte varmt och skönt och solen sken så de var kung!
Själva legolas gick mycket bättre idag, inte lika stel & spänd, och vi flytta lite , lite temopväxlingar och några delar ur l:b pogramet, så jag är jättenöjd med dagens pass!

de var dagens dressyr pass de!



Träningen igår 23/4:

I går tog vi oss ett dressyr pass på en 40 minuter ungefär, underlaget bar lite halvt tungt så red mest där de var bra underlag, halva ridbanan var det 3 som red för instruktör så jag fick den dåliga sidan heheh..
amen det gick i allafall helt okej igår, från början känndes han hemsk, stel och osv. men på slutet släppte det riktigt bra och då var jag nöjd! träna lite övergångar öppner och stor/småvolter och lite skänkelvikningar som inte gick så himmla bra..

Men det var ett helt okej pass endå!


skynda skynda

har suttit här på morgon och pluggat en 20 minuter så nu måste jag skynda at äta frulle och sen byta om, och sen åka till pappa hämta irdottskläder och skor, sen till skolan, byta om sen gå ner och börja timmen, huuu ska jag hinna..
aja skriver mer om går dagens träning och de är tävling på lörsdag osv.

Sittandes på gården //

just nu sitter jag på gården vid datan och gör verkligen ingenting funderar om jag ska ta bussen hem elr om jag ska åka med mamma runt halv 6..
i dag slutade vi 3.10 som vanligt och efter de gick jag hem hämta biologin och stack upp till skolan och pluggade m Amanda..
sen skulle hon ha utvecklingssamtal och då gick jag till gården .. så nu är jag här och gör ingenting.
måste träna legomannen när jag kommer hem sen också, dressyr idag i paddocken, känndes länge sen nu

sen ska jag plugga så mycket jag hinner och sen sova, skriver mer senare, kramar!



Mot skolan

Hellllllllllllllu.
Nu är jag hemma hos pappa och har sovmorgon till 9.10 men går upp till skolan inom kort, i dag efter skolan tar jag bussen hem och sen tränar Legolas sen ska jag nog äta och sätta mig framför läxor..
Vi hörs senare, hare. kram♥



Godnatt mina vänner!

nu ska jag kolla igenom lite papper till provet på onsdag osv. sen ska jag sova gonatt sen hurreni, och sovgott!
du är universums alra bästa för mig

Ny telefon på väg!

ny telefon beställd, asglad!!

BILDBOMB KOMMER HÄR

Här kommer bilderna från idag, han gick kanon och tack så mycket för dom fina bilderna Melina!
du och jag älskling

Här kommer ett smak prov från i dag!


FOTO DAG MED MELINA SENARE!

Idag kommer ska legolas och jag rida tillsammans med Melajna & Pottan, vi ska rida ut och i paddocken lite över allt tror ja, myys! 

Så sen i eftermiddag/kväll kommer en fet bildbomb troletvis!

vackra sopoten bjuder på bilden!



13:20

hejsan på er! igår kväll kom vi hem runt halv två / två tiden (ingenaning) och vi hade en as rolig kväll, hur mycket skratt och skämt hela kvällen, åkte mest bara runt och var coola! haha.
Sen när vi skulle hem var vi fem i bilen och det var nå himmla trångt men gud vad roligt de va endå..
När vi kom hem åt vi kvällsfika och sen gick vi och sov, jag vakna runt kvart över elva/ halv tolv i morse och stinalisa sover fortfarande, gris!
tror jag nästan måste ta och väcka ungen nu , hörs.

saknad natt och dag


KLADDKAKA/

is my favvo, åh man trötta aldrig.



Hemma efter en lång dag!

Vid kvart över 3 kom vi till Himmlabadet Stina & jag, vi hade grymt roligt åt lite glass och mat sen bada vi en massa och åka kanorna dom hade gick och basta en stund sen ut och bada igen osv. ♥♥ vi skratta så vi dog båda två när vi åkte ena åk-kanan..  tror fan jag aldrig skratta som jag gjorde då!
Vi har haft det kung i allafall och sen runt 6 gick vi till Navet och satt där i en 20 minutrar sen hem till ön, nu har vi nyss gjort mat och ätit, proppis mätt nu men gott vare. Ikväll ska vi vara med Mattias som just nu är hemma hos honoms mormor i huset intill, så vi lär ju snart fixa oss och byta om, lego hade jag ej med i dag tyvärr.. men i morgon är det så klart att jag ska!
Hoppas ni haft en kanon dag som vi haft och en kanon kväll!
HARE!
/M



- vet att vi äter som små barn hehe -

- just nu

i natt kom vi hem runt halv ett och vi åkte mest runt och var en sväng till birsta, träffa lite folk, de var väll kul. sen när vi kom hem då satt vi oss vid tvn och åt lite godis sen somna typ båda så då gick vi upp och borsta tänderna och sov, eller smsa och prata lite, i morse vakna vi runt halv elva och nu ser vi en bra film på 3an, vi får se vad vi hittar på i dag jag vill bada stina vill gå på birsta, jag måste träna lego men få se hur allt blir..
ikväll ska vi vara med mattias kommer bli roligt de
i morgon har jag bestämmt mig för att  lägga två timmar på plugg och träna legolas.
i natt sover ju stina hos mig

men vi hörs sen , HARE♥



Be the star you are


Allmänt )

Hej! slutade som vanligt 12.25 i dag och då gick jag ner till Ica med Tobbe och sen till Bussen och prata med Emil och Petter och nästa buss skulle gå om en halvtimme och det blåste som bara den satt gick upp till skolans data och satte mig där sen kom det lite grabbar och prata osv.
Gick ner till pappa i allafall runt kvart i två och tog mig ett glad oboy & två mackor, kung .
Sen sett på tv och myste i soffan och suttit med datan,  nu kl. fem i börjar top modell och det måste jag ju se!
Och sen efter det tror jag tar mig ett bad och låter Legolas få en vilodag i dag, i morgon ska han ut men hinner inte åkte till mamma idag..
I natt sover jag hos bästa Stina och i morgon sover hon hos mig.
Vi hörs sen elr så, kram :))

äta/data/plugga/bada

Nu ska jag snart sätta mig ner vid alla läxor och sedan ta mig ett kokhet bad och tända lite ljus och ha de bra!
Sen kolla läxan igen och sen lägga mig i nybäddad säng och sova, skönt. elr hur då? ;)
I morgon tar vi oss ett dressyr pass men inte så länge, ett litet lätt , ställa och böja i genom och inte kräva så mycket, sen i morgon kväll ska jag vara med gull Stinis & Jonas!
På lörsdag kväll ska Stinis och jag vara med Mattias, och söndag blir det PLUGGDAG inför prov veckan..
Hörs hej, elr vi hörs i morgon kramkram!




fin väder när lego och jag va ute


- Hoppträningen igår på hemmaklubben -SFRK-

I går var jag med och hoppade för Gittan klockan 5 på Färsta med ungefär 6 st andra tjejor med egna ponnysar, super mysigt och grymt kul!

Vi red fram på markarbete sedan la vi upp till ett litet hinder längst ner så bom,bom,bom,bom hinder osv. sen lite dressyr där i mellan, lite olika övningar och lydnad, jättebra övningar tycker jag och den gruppen skulle jag mer en gärna hoppa i, tyvärr är dom himmla många så vi få se. Igår hoppade jag ju in som en slump och fick välja att hoppa med ponnysarna klockan 5 elr stohästarna klockan halv 7 så tog med ponnysarna, dels för att Emilia skulle hoppa och det visste jag om och henne träffar man minsan inte ofta nu för tiden :/!

Sist vi hoppade så var det ju "löshoppningen" med Melina och Sopot, ungefär 2 veckor sen, så legolas blev ju
himmla glad och pigg när han fick veta att det var hoppning och när han såg hinder, gulltåtte min!
Vi hoppade på slutet 2 stuts och ett elr två galoppsprång och sen en oxer, och det gick kanoners, han hoppade så stort och fint över och han rev inte en enda gång så nöjd så! eftersom han kan bli så pigg så han slarva elr att vi kommer för nära.
Jag fick jätte fina ord från Gittan efter träningen också, te.x att han såg så mkt lungnare ut i hanteringen och i ridningen samt att nu såg det mycket mer kontrollerbart osv. kulkul att höra!
Nöjd ryttare & Nöjd hest f. igår.

Hoppas allt är bra med er, hare! :)
hjärtat och jag
träningen 18/4

- SKOGSTRÄNING I TVÅ TIMMAR-VILSE //

Idag red vi med Melina och Sopten!
Och vi bestämmde oss tillslut att rida ut i skogen, och det var jättemysigt för solen sken som bara den och Melina visade en ny ridväg i skogen som var grymt bra, den kommer ja rida många ggr till!
Vi skritta mest och bara satt mest och prata och skratta, åh herregud.. haha.
Sen tog vi oss en galopp hemåt och då sprang lego & sopot som bara den och jag skratta så jag tappa helt kontrollen men det gick bra, och det var sjut roligt. Sen gick på nån väg som ledde till nått hus mitt ute i ingenstans så vi vände och gick tillbaka..

På stigen hem så såg vi att den delade sig åt höger & vänster och vi kom f. höger men då sa jag att vi skulle rida vänster..vilket kanske inte var så smart eftersom vi red HELT vilse ute i skogen, låter kanske helst sjukt..och ni kanske tyckte att vi skulle vända, men vi red ju som sakt rätt in i skogen för att leta stigen plus att trän låg i vägen över allt sen Dagmar stormen var här.. så vi gick runt och så långt rakt in i skogen så vi tappa bort oss HELT..
Vi blev as rädd men skratta mer en att veta vart vi igentligen gick..tillslut stannade på ett litet "öppet"ställe och börja skrika : HJÄLP,HJÄLP!! hahahahahha, fyfan va dum vi är.
Men iaf. efter kanske en halvtimme elr mer så hitta vi stigen ut, alltså vi SNURRA ' runt..runt..och runt!
Legolas skötte sig superbra och det gjorde Sopot också, sötisar.
Sen red vi hem och vi var helt slut, trodde vi skulle behöva ringa polisen, vilken jävla tur!
Aja vi hade det iallafall sjukt kul även fast vi kom vilse menmen sånt händer!



19/4 - 2012

skolainlägg

hej hopp bloggar när jag kommit hem och skriver om hoppträning på färsta igår!

godnatt

godnatt är det enda ordet som är passande just nu, ska gå och snabb duscha och sen hoppa ner i sängen och dra över sig täcket, myspys och sen kolla lite på tv!
har inge batteri på mobil och jag får panik när jag inte har de, åh vad jobbigt och ingen laddare hitta jag heller,fml!

vi hörs i mrn, kram och hej leverpastej. - sovgott -



Sveriges lataste "stallkatt" Prince som alltid bara ligger här på den här på dagarna får bju på gonattbilden!

dom bästa dom finns


Jag och Legolas

Liten film och några bilder från när vi träna på Färsta i lörsdags, aja det gick ju som sakt inte så bra, men de får ni leva med, plus att han snubbla till där på slutet  hehe.

Sötgumman i hagen!


Mollehusen Lowri och inte Mollwhusen Lowri, obs. failfilm haha.
lite bilder på min fina:





Liten film från färsta kommer strax!

texten ovan säger allt!

Det bara snöar och snöar!

Sitter i soffan nu med alla läxor runt mig, vet ju knappt vad jag ska göra för vi har så himmla mycket..
* 40 gloser i engelska till torsdag
* franska ord och menigar till fredag
* börja med biologin som vi har prov på nästa torsdag
* börja med franskan som vi ha prov på nästa onsdag
* hemkunskapsinlämning nästa onsdag
* läsa lite ur en egen bok/och en med klassen ett visst kap.

döda me vad mycket det är nu..
Aja i allafall ser på lite tv nu och ska börja kolla på allt ännu en gång, och sen i dag har det snöat hela tiden och kallt är det i dag så LEGOLAS får vila idag! han har ju endå gått fyra dagar nu..
I morse hämtade Mattias mig så åkte med honom & Fabin till skolan och som vanligt började vi 8.10 och slutade 3.10, sen boxerade Mattias Jonas till Petter så då åkte jag med Jonas i honoms bil hem till mamma.
Skriver mer ikväll. kramkram!

ÄNTLIGEN!

jupp,jupp. andra försöket klara ja, så nu är det bara tävla för mig och legolas, klara GRÖNAKORTET, jiha!

Pluggat i hela 2 timmar och 20 minuter..

ja Rubriken säger sitt, och nu är jag galet trött och ska gå och ta en snabb dusch och sen lägga mig under täcket och sova, ska upp tidigt så jag hinner med bussen som går tjugi över sju i mrn, satt a.
vi hörs mer i mrn, sovgott sen hurreni kram och hej!

/ M


Sent inlägg / träningen idag 16/4!

Träningen idag gick :

hur bra som helst, och nu börar det gå åt rätt håll igen! skönt.
borsta honom länga och smörjde sadel och tränset idag, och var i stallet lite extra lång tid, himmla mysigt, och solen sken och det var varmt osv. Melina och Madde var i stallet samtidigt också så pratade med dom lite också, Melina och hennes ponny Sopot firar 1 år idag sötnosar, grattis!

Vi red i väg sen och upp till paddocken, skrittade fram hur länge som helst på lång tyglar och sen plocka jag upp dom och då la vi oss på två småa volter längst ner i paddocken och sen förökade vi dom små volterna till en ått-volt, gick superbra och sen la vi in lite trav och övergångar i volterna samt åttvolten och sen travade vi bara i en låg och trevlig form, gjore lite sidversflyttningar sedan och lite skänkelvikningar i skritt och sedan några i traven, dom känndes helt okej, han blir lite seg men vi får träna vidare på de!
Sen träna vi på lite galoppfattningar och dom sitter vekligen super fint nu, och sen la vi oss på en stoor galoppvolt och sen bytte vi varv och tog det om och om igen, sen skritt, galopp skritt,galopp och det gick fingemang. Sen stod jag och prata med Maddes mamma och ägaren till paddocken en stund så efter det travade vi av en stund och sen hoppa jag av och drog upp stigbyglarna och lossa på gjorden och skritta runt lite där inne, sen så gick vi vidare ute en stund i solen och jag ledde honom och han går så snällt brevid, som en liten hund!
Vi gick ut en kvart ungefär och det var grymt mysigt, har bilder som jag lägger upp i mrn bitti.

I morgon tror jag vi tar fram lite små hinder och hoppa lite lätt, men vi få se med det i mrn!
kramkram♥




Skola hem tv träna läxor

Kom hem från skolan för nå timmar sen slutade tio över 3 och Mattias skulle till Petter så åkte med honom till mamma. Nu ser jag Topmodell och efter det slutat ska jag byta om och gå ut och träna legolas, sen måste jag kolla lite läxor.. aja vi hörs sen

Träningen förut 15/4

Liftade med Mattias till mamma förut för han skulle endå till Petter.. tack för skjussen (:
Amen sen när jag kom hem runt halv 5 tiden nångång så bytte jag om och gick ut och tog in mina små söttroll och in med Lowri i boxen och henne hö och ut med Lego på gången och borsta,borsta kratsa hovar borsta på med sadel och träns på med hjälm av med gummistövlar och på, på hesten. Sen red vi ner till våran lilla paddock på gården och underlaget där var ju inte det bästa, ganska blött och tungt osv. så vi tog det lite lungt, vi red lite i alla gångarter och sen skritta vi av en lång tid, red i stumor vilket var mysigt för stövlarna var i mammas bil och den var låst och rka inte gå in när jag redan hade tagit ut legolas, sen på vägen upp till stallet så börja han trippa och stegra en gång, asså åhh hade ju gått så bra också ska han börja hålla på.. :(
Aja sen efter jag tagit av träns & sadel och borstat igen så gick jag ut och la en presening på marken óch en matta också hämta ja lego och så tänkte jag träna lite lydnad ute, trodde serriöst att han inte skulle gå över men han gick så snällt över båda även fast preseningen prasslade osv. duktiga pojken min!
Sen släppte jag ut dom två och fixa klart allt i stallet, i morgon får vi se vad jag ska hitta på.
Vi lär ju se, skolan börjar också,
inte ok asså!

Aja, godnatt hurreni!









Hemma

Är hos pappa och skulle igentligen sovit hos Vicky men då var det tydligen viktigare att plugga.
Så därför stannade jag hemma, har pluggat lite grann men tar lite till i mrn osv. Annars glömmer jag allt och allt kommer bara snurra runt har ätit kvälls fika för ett litet tag sen och nu ser jag på nått tråkigt pogram på tv, laddar över lite bilder från idag osv. nu så lägger upp dom när dom laddas klart!
Hoppas allt är bra med er, kram!


Film och godis!

Vicky och jag har sett ännu en film nyss och åt massa godis och drack dricka, det är så här en söndag ska se ut, bara mys framför tv och inte göra nånting!
Vi ska iaf snart ta oss och äta lite lunch tror ja, sen få vi se vad som händer, måste till mamma på nått sett eftersom lego måste tränas, antiningen sover jag hos Vicky idag igen elr sover jag hos pappa, vi börjar ju 9 i morgon så det är lungt de.
Aja nu ska vi hitta på nått, hoppas ni har en bra söndag, sista dan på lovet också, förjävla trist!
Hedda . / -



Tränade på Färsta igår 14/4 - 2012

Igår morse vaknade Lydia och jag runt halv elva nångång, ingenaning..
Men efter vi vankat till ätit lite frukost och jag fixat lego klar och packat så åkte vi till Färsta och innan de tanka mamma och där lämnade vi av söt Lydia, seeeeen åkte vi till Färsta och där red jag bara lite dressyr på en halv timme, har lite film om jag orka sätta ihop den nångång sen ikväll..
Det gick helt okej, han var ganska stel igår men jätte fin i ett håll, vi träna lite halter, övergångar,tempoväxlingar osv. 
Han har ju som sakt vilat så hade inte förväntat mig att han skulle gå som en stjärna heller, men blir irreterad när det inte går som jag vill, haha. Men det var jätteskönt att rida i rid hus iaf varmt och vi var själva i hela också, sen kom en på slutet när vi var klar..
Lastningen gick kanon han bara gick in lungt både hemma och från där, så de var ju kung de (y)
Idag tänkte jag rida ut lite och trava i lite lätt låg fom i paddocken fåse..
Aja kanske lägger upp en film från igår, kanske :)
hörs sen hur dagens träning gick! bild från i sommras, guuu vad myyyss

Igår

Igår kväll hämta Mattias mig hos mamma och sen åkte vi till vi efter ett tag kom jag till Vicky och sen hämta Mattias oss där sen åkte vi med honom hela kvällen och igår var det ganska mycke folk ute så de kööl, sen träffa jag amanda som är så saknad!
Vi var bara på ön igår och åkte runt och prata och skratta och lyssna på musik osv. mys kväll (:
Sen runt tjugi i ett kom vi hem vicky och jag och då åt vi pommes med oxfile, ganska lyx så där runt ett halv två tiden.. sen la vi oss i sängen och såg på en film och lite början på en annan, i nu i morse vakna vi vid halv elva och sett en till film, ganska overklig måste jag säga.
Aja idag har jag inga planer vad jag ska göra, hemma och träna lego kanske komma ut på en jogging och gå tur, nu efter allt ätande, hehe-.
Amen nu ska vi äta frukost, kram på er!

Just nu!

Just nu sitter jag och kolla på träna på papperna till B-språks provet v.17 och fatta ingenting..
Men ska kolla tills jag kan en sida har jag bestämmt!
Har nyss ätit lite middag och ser på tv och pratar med Vicky, haha bra.
tjingeling .

Fin ponny idag!

När jag gick ut i stallet idag var Melina & Elly där och knoppa sopot och gjorde honom jättefin sötgubben!
Så efter dom var klar tog jag in mina små grisar och sen borsta jag Legolas och tog på sadel och träns och bytte shabrack och sen gick vi till paddocken och då var Melina just klar för att gå när vi kom så jag gick in och skritta på långa tyglar där en stund och sen plocka jag upp tyglarna och gjorde lite flyttningar och små/stora volter osv. och han känndes faktiskt superfin! och sen efter ett tag trava vi några varv i låg folm och böjde och flytta lite och han var ovanligt mjuk och stadig, krävde ingenting idag eftersom han vilat i ca 6 dagar..
Efter en kvart hoppa jag av och klappa och goa med honom bara, sen fota jag lite och sen gick vi två ner till vattnet i solen och kolla lite och det var så mysigt, sen gick vi hem och då tvättade jag honoms svans så nu är det helt vit och fin, äntligen!







13/4 fredag den trettonde!


Bilder från olika tävlingar och träningar















du är finast gubben min♥

Solen skinner och jag vakna nyss, mys!

Vakna nyss och nu ska jag snart äta frukost och se på Topmodel som börjar NU.
Igår hämtade Mattias mig och sen hämtade vi Lydia, sen träffa vi Jonas och prata med massa andra osv.
Hade det roligt men sen åkte jag hem vid tolv tiden och gick och sov på dirren!
I kväll ska jag vara med Jonas och Vicky och vi ska på bilträff inne i stan om det blir nått..
Men nu ska jag äta kram och hej! :)


torsdag kväll

Just nu ligger jag i soffan med ett täcke över mig och sitter med datan i knät och ser på ett pogram på tv'n och just nu är det reklam, mysmys. Ska snart äta middag och sen ska jag hoppa i duschen torka håret byta kläder sminka på lite, sen går jag nog upp till Petter och åker med Mattias där i från till vi sen ska vi möta upp Lydia och sen är jag med dom resten av kvällen, får se vart jag sover i natt.
Nu böjar pogramet igen, så vi hörs i morgon hurreni!
Ha det bra och sköt om er!

torsdag kväll

Just nu ligger jag i soffan med ett täcke över mig och sitter med datan i knät och ser på ett pogram på tv'n och just nu är det reklam, mysmys. Ska snart äta middag och sen ska jag hoppa i duschen torka håret byta kläder sminka på lite, sen går jag nog upp till Petter och åker med Mattias där i från till vi sen ska vi möta upp Lydia och sen är jag med dom resten av kvällen, får se vart jag sover i natt.
Nu böjar pogramet igen, så vi hörs i morgon hurreni!
Ha det bra och sköt om er!

små lik

tycker alla tre på minner om varann på nått sett, fux med ljus man och bläs .. gullisar!
han åt vänster och hon i mitten var mina förra ponnys.

Mollehusen Lowri!

här kommer en liten bildbomb på lillgumman min, hare!

Solig vårdag!

I dag var det första gången solen var framme på bra länge, grymt härligt väder och kom nyss in för varit ute i Stallet och städa lite fixat allt i stallet osv.
Och sen borsta jag söt lowri och legolas hur länge som helst, och sen släppte jag ut dom och tog lite bilder på dom!
Nu är jag inne och ska äta lite lunch och sätta mig vid tv efter jag lagt upp bilderna, ha en bra dag! :)

Efter..

fem till sex dagar vila för Legolas osv. så tror jag att i dag tar jag ut honom på en tur.
i går borsta jag honom i över en halv timme om inte mer, och han tappa säkert fler kg haha, herregud!
fin väder dag också så det gör inte saken sämre, och i morgon då ska mamma & jag försöka åka till hemma klubben så jag får gjort de där gröna kortet, så jag får tävla nångång i år haha.
vi får se vart vi rider i väg idag antingen ut elr litet lätt dressyr pass.
bild från HÖSTEN 2011


Godmorgon världen

Godmorgon på er!

Vaknade för en stund sen och då hoppa jag i mjukis byxor + tjocktröja . finns ju inge bätte på morgonen.
Nu har jag nyss gjort två mackor och ett stor glas juice, gottgott!
Har glömmt att se typ fem-sex pogram av Ponnyakuten så nu blir det att se på några iaf, mysigt!




Tror jag är tröttaste på jorden just nu!

Eftersom vi gick och la oss halv sju i morse så är det inte så konstigt om man är helt död nu..
Men kom hem för ett tag sen för orkade inte vara ute mer, var jag med Amanda och Anton först sen kom Jonas så då hoppa jag in i honoms bil och åkte med hon sedan, jag var så trött så jag sa inte så mkt haha, men var mysigt endå (: . Sen åkte Linus med oss oxå men nu är jag iaf hemma, ska gå och sova nu på änggång efter jag skrivit detta inlägg..
I morgon ska jag troligtvis vara med gull Lydia och vi kommer nog åka med Mattias då.
Men får väl se hur det blir, men nu ska jag sova godnattens på er, sovgott!



23:07

Utgång

Nu ska jag byta om och bara göra en lät knut i håret och ta på lite smink, sen går jag ut för att vara med Amanda Anton och Jonas en stund, å se hur länge det blir..
Får se om jag sover hemma elr hos nån i natt, amen kram och hej! :)

Bild från några dagar sen


Underbar gårdag med underbart folk!

Igår kväll hade vi det jätte roligt, nöjeshallen var jättemysigt.
Vi har sett massa tv och film ätit en massa gott och skrattat spela pingis och suttit och pratat å en massa mer.
Jag och Stina somnade typ runt halv 7 i morse och vi vakna runt halv 12 idag, sen åkte vi hem runt två halv tre idag! Sen skjussa Stinis mamma hem mig och då har jag bara tagit det lungt osv.
Minnen för livet♥







kramkram!

04.29

Hej hurreni. Här sitter vi på gården och chilla!
Förut i dag var vi ju på Nöjeshallen och vi hade det sjukt roligt, har en massa bilder som kommer i mrn, den ni!
Och sen har vi varit här på gården och lyssna på en massa musik och ätit i regel hela tiden, sett på filmer och pratat, och skrattat en hel del. Speciellt förut när vi kollade på gammla skolfoton, helt sjukt va kul..
Aja nu ska jag gå och kolla om nån sover och om nån gör det ska jag spruta chokladsås i dens ansikte, snacka om roligt elr hur!?

kramkram

Dagens vill ha!


Skönt med en sovmorgon

Vaknade nyss och gick ner till tv och satt mig vid datan, hörde att Stina duscha så då gick jag ner!
I går vid halv tio, tio hämtade Mattias oss och sen for vi till vii, prata med lite folk sen åkte vi till Birsta vi tre plus petter emil hanne eric och jonas fabian elias.
Så där var vi nästan hela kvällen, donken och åkte runt och hade det himmlans roligt!
Sen runt halv ett tiden tror jag de va skjussade Mattias hem oss, super rolig kväll med jätte roligt folk!
Sen gick Stina och jag in och satt på en film med Stina somna och jag satt vid datan sen runt halv 3 gick vi upp och la oss.
Idag kvart över fyra ska vi samlas utan för gården och lämna alla grejer och sen åker vi alla in mot nöjeshallen, laserhallen gokart äter osv. åh vad mysigt!
Sen efter det åker vi tillbaka till ön och sover på gården, elr sover och sover..
hoppas ni hade en rolig kväll igår! kramkram.

Ikväll!

Ikväll ska Stina och jag åka med Stånky och åker vi hem till henne stinis och jag och sover hos henne, kommer nog bli roligt de!
Lina ringde nyss och sa att vi skulle på Nöjdeshallen i morron kväll och sova över på Gården allihop istället för att sova på Torslokal, det blir nog roligare de, grymt!
Legolas har förövrigt "vila" han behöver vila upp sig osv. så' så är det nu i allafall!
kram



Lite shoppning med Stina!

Nyss har vi ätit middag och nu är vi hemma hos Stinis. makaroner & korv ♥♥
Idag gick vi på Birsta i några timmar och jag fick med mig hem en jeansjacka som jag tycker är jättefin och den köpte jag på Monki, den är finare på! och sen en  vit fin bh + två stycken armband på rean, alltid bra're!
kramarkramar

ny vecka nya tag!

I natt sov jag ju hos Stina och nu ska vi packa lite osv. för i morgon ska vi med många andra sova på Torslokal, vilket kommer bli grymt. åh vad roligt det kommer bli att vara med alla som man inte vart med på länge♥
I dag ska åka på Birsta och kolla runt, och jag är sugen på att få med mig hem en jeansjacka som jag har velat haft i månader nu, om jag hittar någon så kanske det följer med hem!

Ikväll ska vi nog vara hemma hos mig och bara vara hemma och mysa framför tv, få se!

Helt slut, godnatt!

Just nu halv sover man, gristrött och vill bara krypa ner under täcket och sova.
Vi hörs i morgon och sovgott, kram♥

Hoppbilder från löshoppningen


Legolas och Mollehusen Lowri

mina fina ponnys, puss

20:42

Just nu är jag och Stina hemma hos Stina och ser på tv och ätit kebabrulle och druckit coca cola, satt fint de!
Vi har sett topmodell och nu ska vi se en film klockan 9 vi kommer nog att göra nånting i kväll, eftersom hon är så seg och köra sitt kort så hon får köra sin moppebil.. aja, de blir väl nångång de å!
Vi sitter här i vår ensam och lyssna på musik och ha det allmänt kul, i mycket mer och säga..
I går kväll var jag med Lydia och Jonas vi var på Birsta och åkte söder runt, typ inge mer..
Sen skjussade Stånky hem oss till mig typ runt fyra, sen såg vi lite på tv och sen gick vi och sov, eller sov och sov, typ inte men vi vakna iaf kvart över elva, aströtta!
Idag åkte jag och Lydia med Stånky till Birsta och var där en stund, donken och biltema och media market, vilka kung affärer, hehe. Sen for vi till ön igen och då lämna dom av mig på pizzan så då åt jag pizza sen hem till Stina.

tack för du finns Lydia, du är bäst!♥
Nä nu ska jag vara social med go stina, kramkram!

LÖRDAG

Och klockan är strax över tre, idag väckte mammsen mig och Leon och fick godis, gott!
Sen stack vi ut halv tio på en jogging tur, grymt skönt med morron solen och friskluft, kännde mig riktigt duktigt där..
Sen har jag ätit god frukost och städat rummet som såg ut som en bomb hade slage ner där!
Nu sitter jag framför datan och ska snart gå ut en stund.
Igår gick jag från pappa till mamma och det är ungefär 7 km så det var skönt de, sen när jag äntligen kom hem bytte jag om till ridkläder och trog ut på en tur i skogen och en äng med Legolas, som sakt det gick skit. Det känns som han är irreterd i ridningen, måste ha och göra med pälsen hans som trilla av hela tiden, och kliar osv. men iallafall det var mysigt på vägen dit, sen på ängen vi red på stegra han nå ggr och bytte galopp hela tiden och slängde upp huve och hade sig, åh vad trött jag blev.
Så då skritta vi hem och på vägen hem stegrade han över så han stod på bakbena och balanserade, usch så jävla äckligt.. jag som har fått över mig en ponny när den gjorde så att den tappa balansen, och tappa mobilen i leran också, så den ridturen sög.
Vet inte om jag ska rida i dag eller inte, funderar om jag bara ska borsta och ut och gå i grimskaft länge, kanske han skulle tycka var mysigt..
Aja få se.
I kväll ska jag vara ute och vet inte riktigt en vad jag ska göra!
Vi hörs senare, kram och ha det bra!
Den dagen mådde man!

KM 2011 hoppning 3-dje placering

lill'legolas♥

Snart kommer en hoppfilm!

Snart kommer en hoppfilm som jag har gjort lite fort nu, som jag skulle lägga upp i NOVEMBER 2011 haha..
Bättre sent en aldrig ;)

7 saker du kanske inte visste!

* Jag hatar Melon, det äckligaste jag vet!
* Legolas blev inriden som 7 åring
* Jag är 168 lång
* Brunett elr Blond, kan inte bestämma mig?
* Jag fyller 15 om 19 dagar
* Jag är nästan glad hela tiden
* Jag är gör alltid alla läxor

Några förslag?

Vad ska jag skriva om?
Om mig själv,mina förra hästar, mer filmer & bilder, om mina djur säg nått så skriver jag om det! :D

Träningen igår

Träningen igår gick skit, vi lägger undan den träningen åt sidan och ta nya tag i morgon!
Kramkramar!

Fotograf : Melina Jäderblom



110 cm


Fredag 11:10

Ikväll ska jag till mormor för kusinerna och alla kommer vara där, mysigt! och morfar kommer från sjukhuset en stund också, så himmla roligt och så bra att han fick komma en stund♥ påskmiddag kan man ju inte missa!
Sen tror jag att jag ska på gården och vara med lite folk där, kanske träffar man Amanda och Anton och Jonas ute också, jag vet inte?
Men nu ska jag äta, kram vi hörs sen!


Dag in dag ut..

Dag in dag ut saknar jag dig pluppis, glöm aldrig de.
Du är världens vackraste oavsett, tiden med dig var magisk, vi hade våra fram och motgångar men attans vilken stjärna du blev du är grym!♥. Fan att jag blev lång på dig, annars skulle jag nog aldrig sålt dig, för en ponny som dig var speciellt, bilden på annonsen glömmer jag aldrig, och jag visste redan då att du var den rätta!

Detta är Asgårds Söndag "semlan" som var min förra ponny, C - ponny.
Världens finaste, henne saknar man att få rida och ut och träna VARIGE DAG!

Jag själv måste säga att hon blev himmlans fin, eller vad tycker ni? :')












Du är den bästa!





Mollehusen Lowri


Mina mål med Legolas och Lowri i år

Mina mål med Legolas är att tävla upp till L:A dressyr och L:B hoppning i år, sen vill jag träna för tränare mer eftersom jag bara gör det 1 gång i månaden knappt det, förr red jag för tränare ofta men inte nu..
Vilket är jätte tråkigt, känner för lite hjälp just nu, skulle vara bra med en Sus lektion elr Eva lektion.

Mina mål med Lowri är att hon ska haft träns på sig, täcke och sadel, börja hänga på henne och löshoppa och kanske kommer vi så långt så jag kanske sitter på henne i slutet av sommarn, vem vet?
Henne har jag inte lika krav som Legolas, han är "viktigare just nu" eftersom han är min tävlings ponny så Lowri lägger vi ett snepp åt sidan, men henne tränar jag från backen mycket osv.

Vi får väll se hur det blir med mål'en, kramkram♥


Mys kväll med dom bästa♥

Igår kom jag hem från Sanna runt 8 och vi såg en film som nästan var fyra timmar lång, åt tacos och satt vid datan och hade det super mysigt! 

Sen vid halv 9 hämta Jonas mig och sen åkte jag och han & amanda och anton hem till amanda först, hon skulle hämta nånting sen åkte vi till Anton och såg på tv elr film kanske det va, och dom hade köpt hur mycket godis som helst, typ 3 fulla skålar.. haha men typ ingen åt.
Sen bakade Amanda och jag kladdkaka. fast det blev inte riktigt ett kladdkaka, men vi hade roligt endå!
Sen for vi in till vi och sen Birsta, sen kom jag hem runt kvart i ett tror ja, vet inte..
Men hade en grymt rolig kväll i går iallafall, ni är bäst hurreni kramkram


PÅSKLOV!

jomenvisst, ennu ett lov. PÅSKLOV, glad påsk hurreni!


15 år idag!

hoppas du får en kanon dag, grattis på din dag Tobbe!

OVISADE BILDER PÅ LEGOLAS FRÅN I SOMMRAS


hemma hos söt sanna!

Idag var det en lungn dag och sista lektionen var slöjd, och då sprang jag ner till pappa och hämtade min tjock tröja och sen tryckte jag : MÅYS bak på tröjan, bild kommer i mrn :)!
Efter skolan var jag med Linnea typ två timmar och sen gick jag hem till Sanna, och hon har hjälpt mig med en ny heder, gullgull.
Sen i kväll ska jag vara i vi centrum och vara med lite folk, tror jag kommer vara med Jonas mest om han har tid och sen hoppas jag att Amanda & Anton ska ut!
kram hörs

Min kväll

I kväll kom jag till pappa strax efter halv åtta nångång elr tidigare? så åt lite mat tog bort sminket och hoppa i mjukis byxer och en tjock mysigt tröja, sen pratade jag med Amandis i telefon och då var hon och Anton och Jonas ute så efter en tio minter kom Jonas och hämta mig, lillpluppis.
Sen var jag med honom resten av kvällen och sen efter nån timme åkte Anton och Amanda hem och då åt Jonas på pizzan lr sallad, duktig som han är. Och sen stod vi i taxi-fikan med lite andra folk, mysigt. tok folket!
I allafall klockan är allt för mycket, ska sova NU på äng gång dö trött, så vi hörs i mrn hurreni.

Kramkram♥

Lite blandade bilder!



Legolas jag Sopot

Mollehusens Lowri

Legolas

Mollehusen Lowri


Kommer så småning om mer bilder kram.

Smakprov på bilderna som kommer..

Mollehusen Lowri♥


Löshoppning med Melina & Sopot!

I dag var det tänkt inligt mig att jag och legolas skulle rida ut en sväng, men sen blev det ändrat eftersom Melina kom när jag var i stallet och då hade hon planer för att löshoppa Sopot så du hängde jag på henne också, lika bra när man endå kan rida rida tillsammans, så mycket roligare då!
Så vi gick upp till Paddocken och då mötte vi Raul som hade hoppat Zaritsa osv. och dom hade löshoppat också så då sa vi att dom skulle lämna kvar hindretn framme, så då slapp vi släpa fram dom iaf haha!
Första red jag lite dressyr och travade runt lite, han känndes lite spänd och stel så sen hoppa jag av och hjälpte Melina att fota Sopot så hon kunde göra sitt, sen blev jag så sugen så då tog jag av legolaas utrustningen och släppte han efter Melina var klar, han hoppa fram på 50 ungefär och det slutad med att Legolas kom över 115 cm
och han hoppade stilla stående 110, haha fail. men duktigt endå!
Han stannade sen på slutet så då sänkte vi och då flöt de på, vi hoppa inte så mycket, han fick busa och springa av sig också och han är för rolig ibland, sopot står med melina i mitten och legolas är så nyfiken på honom så han går runt sopot medans jag går efter honom för att fånga, pch så snurrade vi på i säkert tio varv haha.. yr.
Bus pojken min, Sopot hoppa 115 han också, och han kunde det där han syndes att han hade gjort de mer en legolas, jag hade bara löshoppat legolas 1 gång innan idag och den gick skit, så jag är faktiskt nöjd!
Vi har knäppt en massa bilder Melina & jag på varans ponnysar, så i dag elr i morgon elr nån annan dag kommer en massa bilder, och från hagen och stallet som jag inte har lagt upp en, det blev nå fel när Melina skulle skicka så hon skulle göra om det, åhhh så roligt med lite nya bilder!
Eller hur, har inte så bra kamera och knäpper inte när jag rider så det blir lite svårt..
Men i allafall, kom in nyss och före det tränade vi sen gick vi hem, jag fixa legolas och borsta Lowri sen mockade fyllde på vatten hö och foder, sen gav jag dom sen middag i hagen, söt hästar!
Kramkram hurreni, vi hörs.!




23:33

Hejsan, utveckligens samtalet gick faktiskt jättebra, är godkänd i alla ämnen och inga rester i nått, var bara matten som jag skulle få lite mer hjälp i.. annars så!
Efter samtalet gick mammsen och jag upp till bilen men då stod Jonas där av nån anledning så då gick jag dit och var med honom i kanske 40 minuter, vi gjorde inte mer en att åka runt och åt godis och lyssna på musik,  ganska mysigt :]
Sen skjussa han mig till 7 tiden till Sussi och då satt vi spickade framför tv'n och såg Timrås otroligt viktiga match, och dom vann med 3-2 , wiiiihhooi!
Sen åkte vi där i från runt halv tio och sen hämta vi Leon hos Abbe och sen när vi kom hem skyndade jag mig att byta om och gick till stallet, tog in alla hästar och sen ut med Lego på gången och pang på med utrustningen och sen red vi i väg, kolsvart ute men det var rätt mysigt, vi skritta ut en stund och gick in till paddocken och travade och galopperade lite, han kändes helt ok! Ville ju rida ut i solen i dag, men vi kom ju ut iaf.
Nyss kollat läxan och nu ska jag sova, godnatt everybody! :)

15:46

Kom hem från skolan för ett tag sen och dagen i dag har känns lång, fyra lektioner innan mat och fyra stycken  efter och på es passen så satt jag med Tobbe och Simon och vi pratade mest om lite saker och så.. snäll pojkarna. Och sen åkte vi ner till ica för dom skulle tjocka bullar, sen upp igen och in för nästa es pass, då skulle Simon göra nationella så jag och Tobbe gick till svenskan och då läste jag klart kapitlet som man skulle/boken vi har i klassen..
Nu är jag hemma  och har nyss ätit lite mat, nu ska jag smälta maten igenom att tat'lungt framför datan, sen kolla igenom läxorna elr lite glosor osv.
Kvart över 5 är mammsen och jag på plats på skolan inför ett utvecklingssamtal.. undra hur det kommer gå?.
Men i allafall ikväll ska jag träna min lilla go propp, och vi ska ut och ha kul, lite bus och klättring om det inte blir allt för kol svart ute villsäga..
Men nu måste jag hämta franska mappen och börja kolla in gloserna och text.

Puss och hej, hörs ikväll!





Tisdag

Nu är klockan runt 7 och jag ska snart hoppa upp ut sängen och byta om och äta
Och sen åka till skolan, första lektionen är idrott och det är en massa sammarbetes-övningar
idag, och det är faktsikt roligt. :]
Sen 5.15 har jag utvecklingssamtal och efter det ska jag hem och träna legolas.
Nu ska jag draa, heeejjdåå



Godnatt nu ska jag sova!


Grattis underbaraste ni!

Idag fyller tvillingarna Lina och Fredrik 15 år, grattis sötnosar!

Bilder från i Lördag!

Slänger in lite go bilder f. i lördags, mysig kväll med fint folk (:

Hello.

Börja 9 och sluta 3 och i dag var skoldagen jätte mysig, och sista lektionen var sv och då låg linnea och jag på soffan bara och läraren "magot" som jag kallar henne läste så vi behövde bara följa med. Sen efter skolan gick jag och emelie ner till Ego och sola lite efter det gick hon hem och jag tog bussen hem till mamma, när jag kom hem bytte jag om deräckt och pang på med springskorna och sen stack jag ut en halv timme och gick mest jogga mest, så otroligt skönt, mysigt med solen och allt!

Sen kom jag hem och då hoppa jag in i duschen och bytte om till andra kläder och sen med blött hår och allt åkte jag med mamma in till vii och stack upp till gården och där var Emmy och Lina så då blev det att stanna kvar där och var med dom sötnötarna, sen åkte Jonas jag och Lina till Birsta och köpte godis och lyssna på musik och hade det allmänt roligt, sen drog vi pss mot ön efter ett tag och då lämna vi Lina och sen hämta mamma mig vid typ 10? och sen fixa hon och jag stallet eftersom inget var klart sen tog vi in pollarna och då sket jag i att rida legolas, tiden bara sprang iväg och jag skulle isåfall komma in jätte sent..
Men men så kan de gå, i morgon rider vi ut iaf!
Mys dag med bra'a vänner!


min vackra lillaprinssea♥



Med elr utan?..

Smink och inte smink, gulligt, nej.


var bara tvungen

Godmorgon!

Godmorgon hurreni, och idag är det Måndag och jag börjar 9 som vanligt, vaknade nyss och i dag är det sooool, as nice. I dag ska jag rida ut har jag bestämmt! och busa lite, och kanske rida i skogen en lite sväng om det är sol en!

Bilderna lär komma i dag istället, vet inte om Melina glömde mig haha! men aja, dom kommer idag hoppas ja!♥
Vi hörs efter skolan, kram och hej.

Det kommer en bildbomb sen!

Sen kommer det en bildbomb här på bloggen på Lowri & Lego
Fick låna Melinas kamera och fota dom i stallet och i hagen, tack gofia.
Men tyvärr inga från ridningen eftersom det började snöa/hagla på slutet.
kraam.

Lätt dressyr pass med lite hoppning i mellan åt!

I dag red legolas och jag med Emelie och Melina. Och vi red över en timme today.
Själva träningen idag känndes jätte bra enligt mig, och idag var han verkligen lungn och mjuk, vi byggde fram fyra hinder och tre av dom låg på 30 cm och den på vänstra långsidan låg på ungefär 80/90 en oxer.
Och jag är riktigt nöjd från idag, vi hoppade det "stora" hindret kanske fem ggr och varige gång kom vi lungt på och han hoppade stort och fint över, så är riktigt nöjd. Dressyren idag känndes det som han var med på noterna och han var verkligen fin i galoppen idag också, kröp ihop lite för mycket ibl. men annars så.
Så idag gick jag hem och var nöjd.
Så här la vi fram hindrerna, hihi söt bild.




Mot stallet!

Nu drar vi oss mot stallet, tjingeling .


Träningen igår

Träningen igår gick bättre en i förrgår, men från början känndes han lite irreterad och spänd och ville inte riktigt göra som jag ville vill säga. Han stegra två ggr och en av dom stod han på bakbena, inte klockt vad hög han bli!
Men jag tippa på att nu  när hårfällningen är osv. så är han irreterad och så.. det kliar väll förstås och så, och han är lite slöare i ridningen nu och så, men igår låg vi på en stor och liten volt i trav länge för att jogga ner han i en låg form och försöka böja honom lite, så han satt under sig, några varv gick han väldigt fint men vissa mycket sämre. I allafall, igår galopperade vi mest och träna lite byten på åttvolt och så, och igår funkade det verkligen toppen bra! över förväntan, mjuka fina byten och dom var jag nöjd med.
Sen träna vi mycket på att galoppera lungt och stadigt på långsidorna vilket ha vartit svårt för Legolas eftersom han tror man får springa fort då, men det gick också bra igår, och halvhalterna börjar gå riktigt bra nu!
Sen efter 40 minuters pass jogga jag ner honom nå varv och sen hoppa jag av och gick hem med honom.
Borsta och fixa honom och flätade hela manen i två olika färger lila/blått, sött!

Idag ska jag rida med Emelie och idag var det exakt en vecka sedan jag hoppade honom så idag står lite lätt hoppning på schemat, och det kommer nog legolas tycka är väldigt roligt också!
Tror jag vill träna hoppa lite på volt och hoppa snett och lite bommar osv. känner för ett sånt pass idag (:
Melina kanske vill hoppa lite med oss också, om du ser  det här och vill får du skicka ett medelande gois!
Skriver mer ikväll hur det gått osv.

kramkram, ha en bra dag :) bild f. i sommars

Mys lördag.

I går kväll mötte jag upp gull Vicky inne i vii och sen satt vi i mitten och prata osv.
Men det var grymt kallt så sen kom lilljonis och sen var vi med honom resten av
kvällen. Vi var inne i vii och åkte sen till Birsta och stod på mediamarket och åt
en Lyx shacke, mmums.
Vid halv tolv, tolv skjussa vi hem Vicky och sen gick jonis och jag upp till lägenheten
för att hämta min väska och sen skjussa han mig till Emelie och såg vi en film och sen
somnade vi tror ja.. idag vaknade vi runt 9 och gick ner och åt frukost.
Nu sitter jag vid datan och snart ska jag gå till Emelie och fortsätta se Wallander film.
Bilder kommer från gårdagen idag elr i morgon, kram på er!♥