BILDER

fotograf : Melina





Melina kom igår iallafall!

Melina dök upp igår en då, och då gick jag ut och vi prata lite och sen skulle jag träna legolasse♥ och hon gick med med Sopoten, åh söt ponnyn hennes!
Jag red inge länge alls, red lite i alla gångarter och jag tyckte det känndes ok, elr lite stel och och så men annars var han lungn resten !:)

Idag ska jag antingen ta mig ett till dressyr pass på lite längre, elr hoppa lite ..
Imorgon ska jag nog rida ut tror jag, kommer bli kung de!

Nu ska jag äta frukost & sen byter jag om och ta på mig lite smink, sen bär det av to the school!

Jag skriver mer ikväll, have a nice day!

hejdå♥









älskade bubbe min!♥






i världen är du bara någon men för någon är du hela världen

Gud vilket mys väder det vart idag och det är det fortfarande, men jag gick hem från stina vid tolv och fixa och städa utan lite i stallet och sen gick jag in och åt lite mat och utvänade Melina som skulle komma runt två tror ja, men nu är klockan halv fyra och hon har inte dykt upp ennu, och jag fick ett smsa av henne att hennes ponny höll på att tappa en sko så dom leta efter skjuss elr skulle hon kommer om nå dar istället, åh vad tråkigt!
men så äre ibland, i kväll jobbar mamma så det blir att sova hos pappa, och nu ligger jag i soffan framför tv och har ingenting att göra, skulle behöva ta mig en riktig titt på engelska eftersom det är prov på torsdag, men jag känner redan nu att det är omöjligt att få godkänt, kommer aldrig gå.
hörs hej


google bild


Dagens träning ;

Kom nyss hem ifrån en helt okej träning med min lilla pojke, vi tog oss ett dressyr pass på en 20-30 minuter och jag avslutade när det kändes som bäst, vi red mest på volt och tog en travökning och den satt som perfekt idag, och galoppen var lite vinglig i mellan åt, men vissa stunder känndes det jättebra, sen på hem vägen träna vi lite från backen och det gick kanoners, och sen på hemvägen så mötte vi kanske 7 skotrar & den sista som åkte förbi måste haft nått fel i huve elr hade han ingen respekt för hästar i huvetaget, han åkte mins 90 km/th mot oss och typ tvärnita -vid- oss och sen gasa han fullt 2 m efter legolas , vilken jävla dåre!
Men som tuuur är har ju jag en 100 % trafiksäker ponny som stod helt stilla, världens bästa bubbe.
Jag ska ringa Melina ikväll och fråga när hon kommer i morgon, kommer bli så underbart att ha henne i stallet nu igen, och den här gången ska vi banne mig träna ihop ofta också! :)
Nu ikvl så drar jag hem till Stina och tillbringar kvällen där, jag hoppas ni får en trevlans kväll!

puss & kram, sköt om er

från måysis.



I kväll blire mys hos Stina!

Lev enkelt
Skratta ofta
Älska djupt
från mois.

Äntligen!

Imorgon kommeeeeeeeeer Melina med Sopot, åh vad roligt!♥
blir nog mycket bilder och vi ska även u och rida, skriver mer ikvl, puss och kram
/ moa

Med beccis & stinis♥

Igår red jag Legolas ut, elr det var bara nästan tjugi minuter för han höll på att dumma sig hela tiden, småstegrade och trippa, så jag hoppa av och gick hem, idag tar vi nya tag och ska nog rida et mysigt dressyr pass!
Nu är jag hos beccis med henne och stinis, mys flickor♥
/ moa

25/2

Film från tävlingen!



/Emilia

Myste med lilllowri i boxen i går kväll♥

Igår kväll efter jag tränat legolas så myste jag med Lowri i boxen lite och borta hela henne & pussa henne och jag borta pannluggen ett drag i går, det är rekord!
Men hon bits en viss del när hon inte får godis, lillbusa.. men nu försöker jag lära henne puss & upp med läppen, åh söt boll!♥

nu ska jag plugga, prov i mrn & övermorron!

/ moa

första dagen hon kom, prinssesan♥

22/2-2012


dressyr i går & vila i dag :)

I går träna vi dressyr på en timmes pass ungefär, gick inte bra från början, stel och spänd, men släppte på slutet och vissa stunder känndes det jätte bra, och traven var ganska jämn och fin och red gjorde vi några fina halter också, känndes helt okej!
Idag efter skolan gick jag & emelie till badhuset och simma kanske 16 längder och basta och myster på i badet, så snacka om att jag är trött och ont i ben och armar nu!

Inatt sov jag hos emelie & i natts over hon hos mig :)

vi ha ingen biológi i mrn så vi ha sov mrn till 9.15 wiihio!
så vi han ställa klockan på 8, kung.


imrn blir det att rida ut elr dressyr igen, puss och hej! ♥♥

/ måys



2012-02-22

Bilder från tävlingen!










// Emilia

hehe

Har väl inte riktigt orkat/haft tid att uppdatera, har inte tänkt på det.

Men iallafall, tävlade på Timrå med Jazzi i lördags!
LD och LC, 70 och 80 :)
Gick super duper bra! Är jätte nöjd över min ponny som var en väldigt pigg ponny  :')

Skrittade jätte länge innan första klassen, höll på att frysa ihjäl :( Ponnyn stressade upp sig som vanligt, men ja.. inget mer med det. Hon vart väldigt svettig ute, så jag red inte så mycket utan galopperade mest inne på framhoppningen. På framhoppningen var hon ganska lugn. Hann bara hoppa räcket på 70, innan dom höjde till 80 som var till d-ponnyerna. Men det var ju bara att hoppa fram på det :) Innan jag skulle in på banan så började hon små stegra lite, men hon slutade ganska snabbt. Sen inne på banan var hon som vanligt och galopperade på :) Felfritt i den klassen! Duktig häst :D

I andra klassen var hon mycket piggare, konstigt nog. Lite konstig på framridningen.. hon kunde inte riktigt bestämma om hon skulle trava eller galoppera hehe :) Hon fick gasa på lite på långsidorna, men vart ju inte direkt lugnare.. haha xd
Ganska lätt bana i LC'n, inga titthinder förutom en mur. Hon var lite osäker mot den, men hoppade ändå :3 Felfritt där också! 50 stilbedömningspoäng, kom nånstans utanför placering :)


Mer bilder kommer! :)

// Emilia

Hej! 19/2-2012

Nu är jag med Stina och vi har kört skoter idag och det var hur kul som helst, a har inte mer och säga!
Vi fotograferade i morse , så slänger upp några bilder här! :)
/ moa

jag saknar







/ moa


Bilder i från idag 17/2-2012♥









jag älskar dig min bästa ponny , du är så speciell♥

Hoppning 17/2-2012

Idag efter skolan tog jag bussen hem och sen åt jag och sen gick jag ut till stallet, fixa legolas och sen red vi upp till paddocken, då Emelie redan hade ställt fram hinder och så, vi värmde upp & legholas känndes avslappnad & mjuk, ganska fin i traven men galoppen var jättefin idag!
Sen hoppa vi lite små hinder och det tyckte emelies häst och legolas var sjukt roligt, ojoj vad dom hoppar dom där!
Och Frida fotograferade oss, tack så mycket, så i morgon kommer bilder om dom inte kommer i kväll :)
P & K / moa

aldrig ska jag sluta älska dig

/ moa

16 feb-2012

Hellu, idag träna vi ett dressyr pass på en 45 minuter, gick helt okej!
Vi träna mest på övergångar & ökningar, skriver mer i morgon, puss!♥


En dressyr film mig mig & bubbe♥

Här är en dressyr film på oss två för några veckor sedan när vi träna uppe i tältet på hemmaklubben!



/ mois

15 februari!

Hellu, nu har Emelie & jag sovit hos varann alla dagar sedan förra tisdagen..
Men i dag är det första natten jag sover "hemma" själv, haha!
Men vi har haft underbara dagar, minnen för livet♥
Därför uppd. har vart dålig!


I lördags vilade Legolas
I söndags red emelie & jag ut på hästarna i över tre timmar, vi red i skogar/klättra massor,red på äng,red dressyr och hoppa lite,och red i solen (mys!
I måndags red jag ut med emelie och frida ut i skogen i en timme , vi skritta mest och trava lite på små vägarna
I tisdags vila legolas

Idag så kom jag hem så sent & min bror skulle på träning så jag hann bara gå ut och gå i grimmskaft med honom i en halvtimme, myspys med pojken!

Imorgon ska jag rida med emelie och vi ska rida dressyr i paddocken!
På fredag ska jag och emelie och frida rida ut i skogen igen


kram , mois!


Sorry för dåligt uppdatering!

Hej och förlåt för dålig uppdatering!

Jag har sovit hos Emelie i tre dagar nu så jag har inte kunnat blogga..


Men iallafall i Tisdags så red vi lite över en timme tillsammans efter skolan och då red vi ju ut i skogen och på lite vägar, och upp för en jätte lång backe och där trava vi hela vägen upp, super mysigt!

Sen i Onsdags så red vi ute igen , igenom en skog och sen gick vi till en stor äng/legda som är hur stor som helst och där träna vi dressyr och på slutet gjorde vi intervall träning där i snön och gud vad mysigt vi hade, och roligt var det! det är såna stunder man förstår hur underbart det är att ha en egen häst♥
Vi tävlade på ängen och galopperade det fortaste vi kunde med dom och det gick så fort så ingen av hos såg nånting för tårarna bara spruta på sidorna för det var ju så kallt och det gick så fort, och skratta de gjorde vi nästan hela tiden! bästa minnet för i vinter kan jag säga! Och sen efter två timmar kom vi hem efter den underbara turen!

I Torsdags så gick jag upp med Legolas till Emelies stall och där hjälpte jag henne med att mocka en box och sen borsta vi hästarna och sedan tog jag på Legolas 2 täcken och sen gick vi en 20-30 minuter i grimskaft ut med dom, bara skritta lite och så, jätte mys!

I Går/fredags så red vi ut i skogen jättelänge alltså vi gick in i en skog för jag skulle visa Emelie ett ställe där och sen när vi gick där i från hitta vi en stig in till en skog som ingen av oss hade ridit på förut, vi gick den iallafall och den tog aldrig slut, huuuur lång som helst men den var sjukt bra , och den var fler som hade gått och ridit där så vi var ju inte dom första.. hehe.
Men Legolas var lite knäpp där i skogen och små stegra i bland, för att han inte fick gå först, men det gick ju bra endå bara att han var jätte pigg och spänd, men efter tag slappna han av och då gick han riktigt fint i mellan åt, efter vi ridit i skogen ungefär två - tre km så kommer vi ut på en väg som går åt höger & vänster så vi tog den åt höger och då kommer vi till nån ko gård och sen kom vi ut på stora vägen, och där ser jag min kompis Petters hus längre bort, och då var vi jätte långt i från hemma, och hur fan kunde vi komma enda dit!?
Aja, sen red vi hem elr till paddocken och red lite dressyr och sen tog vi fram 3 hinder som lång på typ 60 2 av dom och den andra på 80 , men det var bland dom roligaste hoppstunderna jag har hoppat Legolas iallafall, fyfan vad roligt och fint han hoppa , lillgubben!
Sen efter 2 on halv timme gick vi hem med dom och jag satt på Legolas 2 täcken och ställe in honom i boxen och krama om honom medans han åt , sööööt bubb♥

Idag/lördag ska vi rida till Släda tror jag och gå till en klätterbacke och klättra med dom, och ta den ganska lungt idag.. men gud vilka underbara dagar, puss på dom!



Skriver mer ikvl, kramar Måys!♥

11/2-2012

Uteritt med Emelie!

Idag red jag ut med Emelie och hennes häst, det var jätte mysigt och vi red i skogen och på små vägar, och lite över allt, vi skritta mest och trav för den jätte långa backen Ottilia och jag trava upp för när hon och jag red där!
Vi hade sjukt kul och skratta för det mesta och prata och hade skoj, MEN det var nå jävulst kallt och jag frös så otroligt om mina ben & rumpan, och Emelie stakarn som inte hade hanskar, hur tusan klarar man sej utan såna på vintern.. buuurrr.
Fast vi dog ju inte, sen red vi hem efter nån timme och så följde jag henne till hennes stall och sen hoppa jag av och gick hem med Legolas, när jag kom till stallet borsta jag av honom och massera ryggen lite och stetsa honom, och sen satt jag på ett jätte tjock stall täcke + ett tjock vinter täcke , gulltotte får icke frysa!
I morgon tror jag , jag och Legolas ska rida ett dressyr pass i paddocken, känner för lite dressyr i mrn efter skolan!
Hoppas eran dag har varit bra, det har min och jag fick veta mitt resultat på B-språks provet och jag fick D, var jätte onöjd men det duger i allafall!

Puss och hej,♥

/ måys
7/2-2012

Här kommer hoppfilmen som jag igentligen skulle lägga upp i Lördags!

jag älskar dig världens finaste och bästa ponny♥

jag har typ inga låtar på datan, så det fick bli den här hoppas det duger!
puss och hej♥
från måys

Tidfördrift.

1. Fullständigt namn? - moa alma madeline lindström

2. Exakt ålder? - 15 år 26/4

3. Vart bor du? - sundsvall

4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa och bror

5. Husdjur? -  hunden Sven katterna Alice och Prince och hästarna Legolas Lowri och Lillen

6. Färg på dit hus? - Rött

7. När är du född? - 1997

8. Klass? - 8:3

9. Vilket år tar du studenten? - ingenaning!

10. Något jobb? - nej

11. När gick du upp i morse? - 8

12. När ska du sova ikväll? - snart efter jag svarat klart på dom här frågorna

13. Duschat idag? - nej

14. Kramat någon idag? - ja

15. Pussat någon idag? - ja

16. Vad har du ätit idag? - frukost lunch fika middag fika

17. Dagens klädsel? - ljusa jeans och en grå tjockis tröja

18. Dagens smink? - mascara,puder och ögonbrynspenna?

19. Dagens sötnos? - emelie och amanda

20. Dagens roligaste? - emelie

21. Har du många vänner? - räcker länge med dom jag har♥

22. Hur många har du kysst? - 2 elr 3

23. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen hoppas ja

24. Vem pratade du med i telefon senast? - pappa

25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Jag ska kolla på lite plast i mrn :D

FAVORIT:

26. Film? - I don't know

27. Låt? - beror på

28. Mat? - finns ingen favvo♥

29. Dryck? - cola

30. Färg? - olika till olika kläder o.s.v

31. Stad? - vet inte

32. Land? - vet inte

33. Ämne i skolan? - b-språk

 

SENASTE:

34. Personen du tänkte på? - stina karlsson

35. Gången du spydde? - inte i dag iallafall

36. Gången du grät? - nå veckor sen

37. Pizzan du åt? - var nog några veckor sen det också

38. Gången du var i Göteborg? - nå år sedan

39. Gången du var i Stockholm? - sommras

40. Gången du var full? - nä sånt skit håller jag inte på med! :)

41. Gången du var hög? - -

42. Personen som såg dig gråta? - jonas

ANTINGEN ELLER:

43. Svart eller vitt? - vitt

44. Hund eller katt? - hund

45. Ut och festa eller hemma och mysa? - olika

46. Tv-spel eller datorspel? - tv spel

47. Hångla eller ha sex? - hångla

48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - haha inget av dom

49. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad

50. Big Brother eller Paradise Hotel? - vet inte

51. Har du svart hår eller blont? - brunettis här

52. Har du blåa ögon eller bruna? - inget av det

53. Choklad eller lakrits? - choklad

54. Göteborg eller Stockholm? - stockholm

55. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt

56. Coca cola eller fanta? - cola

57. Pizza eller kebab? - pizza

58. Randigt eller prickigt? - randigt

59. Älska eller älskas? - båda
60. Leva eller dö? - leva!

 

ANTAL:

61. Personer du älskar? - familjen och mina vänner och mina fina ponnys

62. Personer du hatar? - skriver jag inte här

63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 1 ?

64. Glassar du ätit på en dag? - 5 tror jag

65. Gånger du ätit kött? - men herregud..

66. Gånger du haft minnesluckor? - va

67. Gånger du varit hög? - ha ju svarat redan?

68. Gånger ditt hjärta brustit? - de vet jag inte

VEM

69. Ska du träffa imorgon? - vännorna på skolan

70. Sjöng du senast för? - mig själv

71. Hade du senast en msn konversation med? - aldrig inne där

72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - sommars tro ja

73. Förtjänar att dö? - ingen

VAD:

74. Gör dig glad? - mina vänner

75. Gör dig ledsen? - folk som ljuger och sånt.

76. Vad vill du helst göra nu? sova

77. Vill du ha nu? - helg

78. Önskar du dig i julklapp? - julen var nyss

79. Längtar du till? - sommarn helt solklart!

80. Ångrar du i ditt liv? - Nej!


Min dag

Min dag har bestått av att jag klev upp 8 typ och sen fixa mig och gick till skolan
Sen slutade vi 15.10 och då gick jag & emelie hem till emelie och såg på tv & åt mat
Och skrattade å hej å hå . lillgumman du är underbar!♥

Sen var vi med Jonas en stund men sen skjussa han hem oss och då mötte vi
Amanda och Anton och Filip med moppebilen och stod och prata en stund med dom, hihi gullisar :)

Sen gick jag upp till lägenheten och såg på tv och nu sitter jag och tare lungt!

Imorgon ska jag hem efter skolan & träna Legolas ett dressyr pass elr rida ut ev. båda
Och lägga upp filmen , hihi sorry..


Men puss och hej, från måysis♥




6/2-2012


Jag älskar dig.

Hej'gullisar


Hela dagen har jag varit med Sanna & vi har inte gjort så himmla mycket, hennes mamma kom och häntade oss vid fem tiden och då har vi brat kollat på filmer och skrattat och sånt som vi brukar göra, sen kom Jonas en stund också & sen skjussa han hem mig och sen har jag ätit mat och badat och nu snart ska jag hoppa i säng.

Filmen kommer i morgon, den är klar men hann inte ladda upp för Sannas mamma kom..


Hörs i morgon!




Hopplektionen 5/2-2012

Idag gick det superbra på hoppträningen, det känndes så himmla bra & film kommer snart!
kram från måys.

Dressyr pass igen!

idag/elr nu igår då eftersom klockan är över 12 så träna jag legolas ett lätt dressyr pass med mycket trav och galoppfattningar, lite övergångar men mest tempoväxlingar, och han var riktigt fin idag min prins!
det är så roligt att allt går framåt nu, och i dag så ska jag på Månia träning som börja halv elva och det ska bli sjukt roligt att få hoppa för en gångs skull, har inte hoppat en riktig hoppträning från November tror ja?
Så ska bli jätte roligt, jag skriver hur det gick i morgon , kram .. måys!



5-feb-2012

Grattis på 16-årsdagen bästavän!

Idag elr igår nu då så fyllde Jonas 16 år, grattis gubben!



/ måys.

GOODNIGHT.

Kvällen har varit mysig, var nån timme-två själv i lägenheten och efter att pappa åkt på jobbet, sen efter nån stund kom Jonas och sen kom Leon också runt 9 tiden, Jonas hjälpte mig inför provet i mrn och förhörde o.s.v och jag känner mig ganska säker endå..

Sen baka Jonas och jag én kladdkaka och himmlans vad roligt de va, men den vart god (a

Nu ha jag nyss duscha & ska kolla igenom allt enu en sista gång innan i morgon!

Kramar på er från Måys♥

2012-02-02 23:09


Barbacka ute i snön

Red ut med Jazzi en liten stund runt på betet idag - Barbacka!
Och hon var faktiskt riktigt snäll! Hon stannade bara någon gång och kollade sig omkring, annars gick hon på bra!
Nu har det också kommit ganska mycket snö. Det är över knäna på Jazzi :o
Tycker det börjar bli liite för mycket.. menmen. Inget jag kan bestämma, right?

 Anders var ju och kollade på Millan idag också, när jag var på skolan.
Hon är lite stel i vänster sidan. Kanske är därför hon har varit lite konstig i galoppen, hon har nog inte orkat heller. Han sa att jag skulle göra små små volter i slutet av alla pass. Så jag får hoppas att hon blir bättre av det! :)

Bild på en av våra söta hundvalpar :')



// Emilia

Torsdag.

Hejsan gullisar.
 i dag!

Idag slutade vi 14.10 & sista lektionen var idrott/skridskor i 12- brrrr.
Men vi hade grymt roligt och jag skratta så jag dog och ramla plad-
ask på magen och herregud..

Efter skolan åka jag och Jonas & Emelie till henne stall och fixa
"Pave" henne ponny, och sen tog vi ut honom i snöstormen
och red runt i paddocken lite, haha fyfan vilken ridtur!

Sen skjussa Jonas hem oss och nu sitter jag i lägenheten
och äter frukt, ska snart ta upp och läsa på lite till till provet
som är i morgon, och jag är för första gången inte stressad
innan ett prov, nått fel är det tror ja!

Men skriver mer sen, kramar måys.♥


Buss

Är typ snöstorm nu.. Och sitter på bussen. Ska inte bli roligt att gå hem från busshållsplatsen haha x) Anders Hr varit hemma o kollat på millan, vet inte Hr det har gått men får väl höra när jag kommer hem :)

//Emilia


Godnatt!

Ligger i sängen nu och ska sova, men kan inte sova så man tar ju som vanligt fram mobilen då haha :) lär väl bli trött snart..


I helgen blir det ganska mycket.
På lördag är det programträning på färsta. L:C1 med Millan och L:B1 med jazzi. Borde väl gå bra? Fick 45% med jazzi på förra programträningen så får jag mer än det så är jag nöjd!
Och på söndag är det monia träning med jazzi! Ska bli roligt. Var ett tag sedan jag tränade för henne :)

Aja, godnatt nu Hejdå!

//Emilia


Första februari!

Det blev att åka på hemmaklubben/färsta idag och träna ett dressyr pass på 35-40
minuter, mamma skulle åka och jobba så vi fick skynda oss, men ridpasset gick iaf
riktigt bra endå idag, han gick ju väldigt hårt i helgen och ha stått nu mån-tisdag
så lite stel och så från början men det släppte på slutet, jättefin i mellan åt
inte hela tiden, men hur fin som helst var han och vi träna mer på förvändgalopp
och övergångar,ökningar & tempoväxlingar, sen hoppa vi ett 40 hinder några gånger
och han blev jätte glad då och hoppade riktigt fina språng, lite vingligt efter men
annars super fint och roligt var det! och film har ja nu & ottilia knäppte lite bilder!

Imorgon tänkte jag ta ut Lego på en ute tur, tror det blir det på schemat eftersom
vi ha träna så pass mycket paddock+dressyr nu, så känner för lite bus ute imrn!


Nu ska jag ta upp läxorna och kolla, prov på fredag.. så ja


hejdå kramar från Måys♥

bild från en hemmatävling i sommars, min fina ponny




Sigrid träning

Idag var det ju Sigrid träning med Millan.
Själv tycker jag inte att det kändes nå bra alls, bara traven i början innan vi började med galoppen som jag tyckte förstörde allt.
I början var det bara trav på volt, sen lite skritt och sen galopp. Första galoppen gick bra ett tag, men sen blev hon lite springig och ville inte riktigt sammarbeta. Och sen vart det galopp i andra varvet, lite skritt, och sen började vi på lite bakdelsvändningar. Det gick faktiskt ganska bra för att vara första gången med henne! :)
Sen vart det "galoppfattningar från skritt" som aldrig riktigt blev galopp haha. Menmen, hon försökte iallafall. Och kom nästan upp i galopp någon gång, men sen orkade hon inte så då vart det trav.

Imorgon kommer Anders och kollar på henne, och masserar o så :)
Och jazzi får vila tror jag, kommer bli ganska mycket i helgen.

Millan i paddocken:


'

// Emilia

älska,glömma,förlåta

Hellu, hemma nu efter en långsamdag.
Slutade iförsej 14.30 men endå, nu vänta jag
på ottis som ska komma nån gång eftersom
hon flytta semlis idag, så tror jag att jag ska
ta me Legolas också till färsta & träna där en timmes dressyr..

fåse hur det blir, ikväll blir det en riktigt pluggkväll!


bilder på ponnysar jag haft i ordning♥♥



1. Mussepigg "Rasmus"
2. Sjömillans Swing Superior "Swing"
3. Asgårds Söndag "Semlan"
4. Dazlatan " Zlatan"
5. Legolas " Lego/Lasse"
6. Mollehusen Lowri "Lowri/lillan"

puss på guldmularna på er alla!♥

/ moa

Sigrid träning

Är på väg till träning för Sigrid nu med fel häst i transporten haha. Har med Millan, skulle egentligen varit jazzi, men hon har tappat en framsko :/ så det blir Millan istället. Har inte gått så bra med Millan för Sigrid förut, har bara blivit massa krångel. Vet inte om det är Sigrid som inte förstår sig på Millan eller om det är något annat. Hoppas att det går bra idag iallafall :)

Pinoccio får stå för bilden! Han kommer hem i slutet av maj, kommer bli jätte roligt att han kommer tillbaka!


Godmorgon!

Hejsan, nu äter jag lite frukost och sen går jag upp på skolan och första lektionen är hemkunskap!

ska träna legolas efter skolan.

kramar/ moa


bild från i sommars, innan en tävling .. finaste pojken♥