Våffligt hår osv


Ovisade bilder från 2012


Bio med dom bästa

Ikväll blir det Bio med min älskling och bästavän och anton, kommer bli super mysigt. 
Vi ska se TED som många sakt varit rolig och bra!
 
Sov hos Stina öman i natt och vi va uppe länge i natt och sov tills 1 i dag, sen har vi legat på soffan i fem timmar idag under täcken och sett på filmer och tv, spelat spel osv. as mysig måndag♥
 
Snart ska Stina skjudsa mig till pappa så jag kan byta om och sen kommer Stina k och hämtar mig, sen möter vi nog upp våra killar, aja vi hörs i morgon!
 
Det har snöat as mysigt idag så nu är det minsan vitt här på ön, fint!
 

Mys ridning

Red upp till paddocken idag med Melina och Sopot, vi pratade lite om allt sen travade jag runt och vi va ute kanske i unegfär en timme, det var super msyigt och Legolas var jätte pigg och glad, men det var halt på vägen så vi tog det mest lungt, annars var det skoj! Nu har mina ponnysar en hö bal i hagen så nu äter dom hela tiden , mycket bättre tycker jag! Om inget annat är det 2 minus här på Alnö.
 
Hare! ♥
 
gammal bild från nån tävling i sommras
 

ELEVMIDDAG MED ALLA NIOR!

åker nu till mormor för min kusin ska fixa håret och sminka mig, sen köpte jag även en klänning i går som jag kan visa i morgon eller så, ikväll klockan 6 är det elevmiddag för alla nior på vibacke det ska bli så sjukt roligt, längtar verkligen! vi ska dansa och äta mat som vi från hkk har lagat i veckan och så är det massa annat skoj.
 
Vi hörs i morgon, kram!♥

Uteritt!

Legolas och jag tog en sväng på en halvtimme ut i kväll, han skötte sig superbra! 
Pigg och framåt, och det gick bra. mys pojken! 
 

Drar till skolan!

Ska bara hoppa i kläder och sen beger jag mig upp för att ha idrott som första lektion och sedan fortsätter tema veckan, det är faktiskt himla roligt. Speciellt i går när nästan alla hade gått, skratta så jag dog!
Sen efter skolan åker jag och bästavän till Birsta och prova ännu mer klänningar, sen hem och rida Legolas♥
 
Hare!
 

Legolas

I red jag Legolas på 20 minuter för nu är det tänk att jag ska sätta i gång honom ungefär fyra till fem gånger i veckan, han har haft vila nu läge så nu är det "lov" i två veckor för mig.
Han var sååååååå häääääääääär pigg i går och kunde knappt skritta, var så sjukt kul! öronen på han var framåt hela passet och vi red ut en sväng, bus galopperade på en väg och han blev så himla glad och skaka på huve och galopperade skit fort, härlig känsla att se sitt djur så otroligt glad. bästa ponny♥
 
 
Bild från Bräcke när vi tävlade L:A och vann

Torsdag

Idag hade vi matte prov och uppvisning av att sjunga inför musik lären, matten var svår tyckte jag.. och jag fick i allafall godkänt på musiken, skönt!
Sen åkte jag bussen hem och senare kom släkten och i firade mamma, åt en massa godmat och tårta pratade och så vidare, har ännu ett prov i morgon, fysik och det säger ju saken, skit svårt. kommer nog få rester för har inte haft så mycket tid till att plugga så mycket andra saker hela tiden också.. ska göra mitt bästa i allafall!
Nu när det är tema vecka och lov ska jag sätta i gång Legolas också, böjar bli himla ridsugen och daxs för pojken att röra på sig!
 
 

Grattis mamma!

Idag fyller världens och goaste mamma år, grattis mamma på din dag!

Onsdag.

I går kväll kom min prins till mig och vi låg och myste lite och prata i sängen sen tog vi ett bad med massa ljus och bubblor och pratade, så mysigt!
Sen gick vi och la oss och sov, och sedan ringde väckarklockan i morse på 7. Sen fixa vi oss och åt sen drog vi till skolan runt tio i åtta, skjudsa Jonte mig till skolan och sen åkte han på sin skola, sitter & har slöjd nu och har ingenting att göra, skit tråkigt.
Slutar tio över tre sen och då åker jag nog hem och kolla på lite läxor.
 
Hare! ;)

MÅNDAG

Igår skjutsa pappa mig till jonte efter jag hade duschat och packat, sen satt jag och älsklingen och kolla på tv med hans familj sen gick vi ner och åt kvällsfika, sen la vi oss i sängen och myste och sen tände vi ljus och la oss i ett varmt bad, super mysigt! Sen gick vi och la oss och myste sen somnade vi nästan på äng gång, i dag klev vi upp och åt frukost sen börja han tidigare en jag så han släppte av mig så jag gick upp på skolan eftersdom lägenheten var låst så ja inte kom in.. Så sminka mig lite på toan här och nu sitter jag vid datan och snart kommer väll alla kompiar..
Sen efter skolan åker Stina & jag och prova klänningar till elvmiddagen nästa veckan troja, sen ska jag hem och plugga som fan! Ha en bra dag. :)
 
 

Gårdagen

Igår kväll kom jonte och hämta mig senare på kvällen och sen åkte vi bland annat till birsta och träffa lite folk, det regna så de var typ inga ute, sen åkte vi hem till Anna och var med hon & Philip och såg på massa filmer prata, och myste en massa i soffan, supermys!
Sen åkte vi hem till jonte och myste och pratade ..
Idag vakna vi vid halv elva typ, så låg vi och myste i sängen länge sen gick vi upp och gjorde mat, sen skjussa han mig hit till Fästa, sen när jag är klar här så hämta jonte mig igen och då åker vi hem till mig duschar sen åker vi till han eller så är vi hos mig, sen ska jag hem och sova hos mamma tänkte även kolla lite svenska ikväll också..

Ha det bra puss!

 


Hjälper till på hemmaklubbens tävlingar!

Sitter & hjälper till här på hemmatävlingar som räknare av protokoll med Louise!


Klänningar

Vecka 43 på torsdag ska vi ha elevmiddag alla nior, kommer bli jättemysigt!
Så just nu kollar jag runt på klänningar, här är några godingar jag sett!
 
 
 
 

Godmorgon!

Det blev inte att jag träffade jonte, Stina kom till mig vid halv åtta. Då sov jag på soffan när hon kom se platta jag håret som stod åt alla håll och kanter och fixa lite, sen åkte vi upp till gården lämna hem nykeln till min lillebror sen åkte vi till Ljusta och hämta upp Anton & Wille. Vi var i birsta och hade super mysigt och kul, åkte till maxi köpte en massa godis och pratade en hel del, träffa massa folk från ön och andra och lyssna på musik osv.
Sen åkte vi till Ön va typ inga där sen kom alla från birsta så vi var där nån timme och prata och åkte runt, sen blev jag så trött så jag åkte hem och la mig i ett varmt bad med ljus och tänkte lite fr mig själv, mysigt.
Sen gick jag och la mig i sängen ochs somna nästan på änggång, i morse vakna jag tidigt och åt en god frukost!
Tack ni som gjorde kvällen grymt roligt!
 
Idag ska jag vara med bästa Amanda som ska hämta mig på sin moppe så ska hon köpa choklad så ska vi baka choklad kakor, kommer bli så goooott! Ikväll få jag se vad som händer, kanske bli hemma också, inte så sugen att vara ute.. Få se hur det blir med Jonte.
Just nu sitter jag under ett varmt täcke med massa musik i öronen och kollar bloggar & lite sånt, mys lördag!
 

Ikväll!

Jag ska träffa Jonte & Andreas en liten stund snart tro jag om dom inte glömmt bort mig, sen kommer Stina och då fixa vi oss lite i lägenheten sen åker vi till Ljusta och hämtar Anton och Wille som ska vara med oss ikväll ska bli kul de! Sen sover jag hos pappa, i morgon kväll tro jag att jag ska vara med Jonte och sedan sova med honom hoppas det i allafall, aja. Hoppas ni också får en rolig helg!
 
just nu, bjuder på en massa fula bilder
 
 

2 månader

igår hade jonte & jag 2 månader, jag älskar dig <3


Fullt upp hela dagarna!

Har jätte mycket med skolan just nu, idag hade jag kemi prov plus läxförhör nästa vecka har vi hela tre prov plus inlämningar och läxor ..
Är jätte jobbigt att hänga med i allt så jag måste ta igen lite i helgen på söndag när jag har tid tro jag.
Legolas har vilo tid och när det lungnat ner sig med skolan ska jag smått sätta igång honom igen, ska nog vara med på nästa Monia träning som börjar nu!
Har inte hänt så mycket mer, har inte så mycket att skriva om tyvärr om ni inte har några förslag? därför jag inte uppdaterar ..
Ha det bra iallafall, sköt om er!


New in!

Nya Converse skor 1000 :-
Nya jeans 399 :-


Bloggen firar 1 år!

För exakt en vecka sedan blev den här bloggen 1 år, kul och veta liksom!

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering men har inte haft så mycket att skriva om. Legolas har vilat några dagar nu så han har lite vila nu efter alla tävlingar och träningar och allt, behövs för både häst & ryttare i bland! 
 
 
du är universums allra finaste ponny
 

Dressyr tävlingens resultat igår!

Va för trött för att skriva hur det gick igår så skriver nu istället!
 
Framridningen till LA:1 känndes skit rent ut sakt, aldrig varit med om en värre framridning med honom på en dressyr tävling, jag blev nog nervös och spänd och det kände han så då blev han spänd och ville fly, jag ville strycka mig och åka hem, gav som upp redan där. Men skritta några varv och sedan gick vi in till kolektingring och travade lite, red i lättsitts och lugnade ner båda två, sedan kändes det plötsligt bättre och vi blev vänner igen, sen red vi in på banan och själva ritten var jag jättenöjd med PÅ tanke med framridningen!
Vi gjorde även lite framgångar i pogramet, vi fick bland annat en 7a på ryggningen som vi fick till väldigt fint! Och ena förvända galoppen var väldigt fin osv. så var nöjd! Och vi kom faktiskt på 5 plats av 11 stycken inte dåligt! på 61.70 % tro ja det var.
 
Sedan har vi LA:p1 som vi aldrig hade tävlat och veckan innan visste jag inte ens hur man "gjorde" en öppna och en sluta, men nu vet jag! Det var ju inridning i galopp och det gick jättebra, jag visste själv att BARA jag kommer ihåg banan jag har haft problem med hela veckan skulle jag vara nöjd! Och det gjorde jag. Jag var nöjd över våran debut på första LA:p1 och det här pogramet är ju svårt! väldigt mycket svåra saker med i. Vi gjorde mycket missar tex. på slutorna och galoppserpentin bågen då han bytte på slutet galopp och han skulle kunnat gått lite lite högre i form osv. MEN tro mig eller ej, så tog vi hem en ANDRA PLACERING i det här pogrammet på 57 % vilket är jättebra i den här pogramet iallafall för att vara första gången, tycker jag! Sen kom domarn före prisutdelningen och prata med mig och sa att jag gjorde ett jättebra jobb som hade hoppsadel för att rida den här klassen och att legolas var fin och så vidare, jag sa att det var våran debut och hon blev nästan förvånad, det var skitkul att höra tycker jag!! 
 
 
 
 
 
bild från en hoppträning, finaste pojken