- SKOGSTRÄNING I TVÅ TIMMAR-VILSE //

Idag red vi med Melina och Sopten!
Och vi bestämmde oss tillslut att rida ut i skogen, och det var jättemysigt för solen sken som bara den och Melina visade en ny ridväg i skogen som var grymt bra, den kommer ja rida många ggr till!
Vi skritta mest och bara satt mest och prata och skratta, åh herregud.. haha.
Sen tog vi oss en galopp hemåt och då sprang lego & sopot som bara den och jag skratta så jag tappa helt kontrollen men det gick bra, och det var sjut roligt. Sen gick på nån väg som ledde till nått hus mitt ute i ingenstans så vi vände och gick tillbaka..

På stigen hem så såg vi att den delade sig åt höger & vänster och vi kom f. höger men då sa jag att vi skulle rida vänster..vilket kanske inte var så smart eftersom vi red HELT vilse ute i skogen, låter kanske helst sjukt..och ni kanske tyckte att vi skulle vända, men vi red ju som sakt rätt in i skogen för att leta stigen plus att trän låg i vägen över allt sen Dagmar stormen var här.. så vi gick runt och så långt rakt in i skogen så vi tappa bort oss HELT..
Vi blev as rädd men skratta mer en att veta vart vi igentligen gick..tillslut stannade på ett litet "öppet"ställe och börja skrika : HJÄLP,HJÄLP!! hahahahahha, fyfan va dum vi är.
Men iaf. efter kanske en halvtimme elr mer så hitta vi stigen ut, alltså vi SNURRA ' runt..runt..och runt!
Legolas skötte sig superbra och det gjorde Sopot också, sötisar.
Sen red vi hem och vi var helt slut, trodde vi skulle behöva ringa polisen, vilken jävla tur!
Aja vi hade det iallafall sjukt kul även fast vi kom vilse menmen sånt händer!



19/4 - 2012

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback