Hemma från åre nu!

I går kom vi upp till åre runt två tiden, då gick vi och la oss på hotellrummet en stund sen gick vi och bada och basta en massa, solade en kvart och sen gymma vi, grymt mysigt & skönt. På kvällen gick vi påen resturang men grymt god mat, sen gick vi ner till hotellet och såg en massa bra filmer som gick på tv'n efter varann. 
 
Idag eller i morse åt vi hotellfrukost, åhh gott. sen gymma vi liten stund och sen åkte vi cabin-banan och det var en grym upplevelse! sen klättra vi på bergen så man blev HELT slut i hela kroppen. Så nu har jag vart längst upp där på toppen, där åt vi vofflor och varm choklad, mysigt. Sen åkte vi ner och sen åkte vi bil resa hem på nå timmar, stannade och köpte tidning och dricka också på vägen. Grymt mysigt har det varit i allafall!
 
 
Efter vi kom hem longskera Legolas i vår paddock i alla gångarter i båda varaven och han lyssnar så grymt bra på rösten, duktiga ponny! Eftrer det tog jag in honom och borsta länge och det tyckte han var mys.
Snart kommer nog Stina och hämtar mig och då åker vi på tranviken och badar bara för satt det ha varit så fint väder hela dagen.. men solen lär ju gå bort när vi kommer dit. 
 
MASSA BILDER FRÅN ÅRE KOMMER I MORGON TRO JA. 
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback