3 dagar ridning nu

Nu i 3 dagar har Legolas och jag varit ute och tränat.
 
Första dagen skritta vi ut och trava ganska mycket, ute ritt på inte mer en en halvtimme, var roligt att komma upp i saden igen! men legolas var ganska spänd efter två veckor och rädd för saker i omgivningen men hade inte förväntat mig så myclet heller, på slutet släppte han och då gick det faktiskt jättebra.

I går red vi i sommarhagen och skritta runt runt små träd och pinnar osv. red på en åttvolt mellan två träd och det gick bra sen utökade vi till trav och trava runt hela sommarhagen två tre varv i båda varven och sen skritta vi en stund sen galopperade vi runt nå varv och det tyckte han var bus roligt. öronen framåt igenom hela passet!
 
Idag red vi i sommarhagen igen och fortsatte med samma saker som vi gjorde igår, idag hade han en liten smula träningsvärk men han var väldigt fin stundvis. något lat i mellan åt men annars rätt stadig och så, när han gick som bäst avslutade vi och gick till stallet och svampa av nästan hela han, ben & hals. det var 20 grader när vi tränade så gash va varmt de va. 

I morgon hade jag tänk att vi ska ut i skogen :)
 

Kommentarer
Frida :)

Hur ofta rider du i padock/på banan :)

Svar: I padock 1 gång på 3 veckor, varit utomlands och borta i 14 dagar ungefär sen gjort en mjukstart med Legolas, så vi har bara ridit till havet ridit i skogen och ut! tränat i sommarhagen och bara myste på. Men nu har det gått en vecka så nu ska vi snart börja köra på med dressyren och lite hoppning. :)
Åkte till Färsta för tre dagar sedan och red på "mega stora plan" själv och då gick det super bra, lite kondition och dressyr och lite 40 cm hinder på slutet.
Tack för din fråga :)
Moa



2012-07-09 @ 14:05:03




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback